relaxfauteuil Heleen - large

SKU
10218299
Large uitvoering, uitgevoerd in microleder kentucky 2591-liver met 2-vlaks verdeling op de rug en zwarte kunststof wieltjes. (hxbxd) 115x082x087 cm | Zithoogte 49 cm, zitdiepte 53 cm.
ook in andere uitvoeringen leverbaar
Vanaf
€ 879,00
  • Interieur- of slaapadvies van onze specialisten
  • CBW-erkend
  • Laagste prijs garantie
Meer informatie

HELEEN; een echte alleskunner

Onze relaxfauteuilserie Heleen is uitgevoerd in prachtig microleder en kan in verschillende maten en met handige functies uitgevoerd worden. Op deze manier kun je jouw eigen relaxfauteuil op maat samenstellen.

  • Grote verscheidenheid in comfort verhogende functies
  • Uitgebreide stof en lederkeuze

De serie Heleen heeft een groot aantal mogelijkheden. Zo kies je eerst jouw ideale maatvoering van de fauteuil; je hebt de keuze uit: small, medium of large. Vervolgens bepaal je de uitvoering van de rugleuning. De fauteuils zijn uitgevoerd in prachtig soepel microleder en zijn tevens leverbaar in diverse stof - en ledersoorten. De kwaliteit van de relaxfauteuils Heleen is uitermate goed door het gebruik van Koudschuim in de zitting in combinatie met een nosagvering. Daarnaast is er gebruikt gemaakt van vormschuim in de rugleuning wat zorgt voor een optimaal comfort.

Nadat je de maatvoering van de relaxfauteuil hebt bepaald kies je de gewenste relaxfunctie: standaard wordt model Heleen uitgevoerd met een handmatig gasveermechanisme. Optioneel is het mogelijk de fauteuil uit te voeren met een elektrische bediening door middel van motoren. Het grote voordeel van een 2 bediening door middel van 2 motoren vormt het individueel bedienen van rugleuning en zitting. Op deze manier heb je veel meer mogelijkheden de ideale relaxpositie te selecteren. Uiteraard heb je veel gebruiksgemak van de handige sta op functie. Deze bieden we aan in 2 gewichtsklasse namelijk maximaal 120 kg en maximaal 160 kg.

Door de mogelijkheid van de diverse IN.HOUSE stoffen uit on stofconcept kun je leuke kleurcombinaties te maken met andere meubelen uit de IN.HOUSE collectie. Je kunt ook kiezen om de garantie uit te breiden naar maar liefst 5 jaar. Bij deze uitgebreide garantie zijn er diverse aanvullende voorwaarden van kracht waardoor je jarenlang zorgeloos kunt genieten van je nieuwe aankoop. Voldoende gratis impregneermiddel om de stof vlek werend te behandelen of onderhoudsmiddel voor leder zijn bovendien onderdeel van deze uitgebreide garantie.

Toon Meer
Toon Minder
Specificaties
Art.nr.
10218299
Kleur getoond model
Bruin
Merk
INHOUSE
Lengte/Diepte
ca. 87 cm
Breedte
ca. 82 cm
Hoogte
ca. 115 cm
Zithoogte
ca. 49 cm
Zitdiepte
ca. 53 cm
Materiaal getoond model
Microleder
Dit product is
te zien in Sliedrecht