relaxfauteuil Gearda - medium

SKU
10365895
Vanaf
€ 1.349,00
Dit product is te zien in de showroom van
  • Hartog Wonen in Sliedrecht
  • Hartog Wonen in Utrecht

Relaxfauteuil Gearda - medium uitvoering in microleder rodeo/bull 67-antraciet, met rugleuning V-vorm (rugstiksel Chaam), armleuning metaal zwart met armpad (arm 6), handmatige verstelling d.m.v. gasveer en kruispoot X-60 zwart.

  • Gratis zelf ophalen
    tooltip Naast thuisbezorgen is het ook mogelijk om je bestelling zelf kosteloos af te halen bij de winkel / het magazijn. Beschik je niet over een auto waar de meubels inpassen, huur dan onze bestelbus tegen een geringe vergoeding.
Productinformatie

Relaxfauteuil Gearda is erg veelzijdig, stem alles af op jouw persoonlijke wensen en stel zo jouw droomfauteuil samen. Kies hetgeen jij wilt m.b.t. de volgende opties:

  • Keuze in hoogte / formaat
  • Keuze in armleuningen
  • Keuze in rugleuningen
  • Keuze in draaipoten
  • Keuze in relaxfuncties
  • Keuze in stofferingen

Model Gearda kun je bestellen in verschillende hoogtes om op deze manier een optimale zitpositie te krijgen. De standaardversie is voorzien van een handmatige bedieningshendel, hiermee bedien je een gasveer om de rugleuning en het voetenbord te verstellen. In alle modellen rugleuning is standaard ook een geïntegreerde verstelbare hoofdsteun aangebracht. Deze 'knik' je bijvoorbeeld wat meer naar voor om je hoofd optimaal te ondersteunen als je tv kijkt. Er zijn meerdere elektrische functies mogelijk; bijvoorbeeld een 2 motorige functie waarmee je door tiptoetsen de rugleuning en het voetenbord afzonderlijk kunt instellen. Er is ook een soortgelijke functie mogelijk maar dan nog extra voorzien van een handige sta-op hulp waardoor de stoel schuin omhoog komt en je al bijna rechtstaat en dus makkelijk weg kunt lopen. Deze functies zijn bovendien uit te voeren met een handige accu. (tegen meerprijs)

De volledige stoel is uitgevoerd in HR- vormschuim, hierdoor heb je een optimale ondersteuning van je lichaam en geniet je van de best beschikbare kwaliteit.

Er is een grote keuze in diverse prachtige ledersoorten. Optioneel kun je de garantie uitbreiden naar 5 of 7 jaar. Je ontvangt dan bovendien voldoende onderhoudsmiddel op de fauteuil regelmatig schoon te maken en te impregneren om het leder soepel te houden. Daarnaast omvat de 5 jaar garantie diverse aanvullende voorwaarden onder andere een service bij jou thuis om eventuele problemen zo spoedig mogelijk ter plaatse op te lossen.

Toon Meer
Toon Minder
Specificaties
Art.nr.
10365895
Kleur
Grijs
Merk
INHOUSE
Lengte/Diepte
ca. 78 cm
Breedte
ca. 74 cm
Hoogte
ca. 112 cm
Zithoogte
ca. 46 cm
Zitdiepte
ca. 54 cm
Materiaal
Stof