relaxfauteuil Dalero - small

SKU
10325598
Small uitvoering in leder granada 1400-moss met vast rugkussen, 2 horizontale banen op de rug en stiknaad tussen de zitting en voetklep, 2-motorig, accu en zwarte kruisvoet (nr.32).
ook in andere uitvoeringen leverbaar
Vanaf
€ 2.099,00
  • Interieur- of slaapadvies van onze specialisten
  • CBW-erkend
  • Laagste prijs garantie
Meer informatie

Een comfortabele zit voor iedereen

De relaxfauteuil Dalero is een fauteuil met vele keuzemogelijkheden. Zo kan je kiezen voor Small, Medium en Large, zodat het altijd perfect aansluit voor jouw zitcomfort.

  • Verkrijgbaar in Small, Medium of Large
  • Zeer ruime keuze in stoffen en leder
  • Standaard inclusief topswing

De uitklapbare voetensteun en de verstelbare rugleuning zijn onafhankelijk van elkaar te bedienen. En geeft zo een comfortabele zit. Het is tevens ook mogelijk om de rugleuning te verstellen zonder dat de voetensteun is uitgeklapt. Het bovenste deel van de rugleuning, waar het hoofd tegen rust, kan van achter naar voor worden versteld, deze 'topswing' zit standaard in elke relaxfauteuil. Het hoofd wordt zo in elke positie aangenaam ondersteund.

De relaxfauteuil Dalero is standaard uitgevoerd met 2-motorige bediening voorzien van tiptoets, optioneel kun je, tegen meerprijs, een accu bestellen. Deze tiptoetsen zijn tevens mooi afgewerkt in de zitting waardoor er geen snoer over de vloer loopt en het een luxe uitstraling geeft. Model Dalero is ook met verschillende poten te verkrijgen, zo is het getoonde model uitgevoerd met zwarte poten. Maar is dit model ook te krijgen met bijvoorbeeld een houtkleurige voet of een gepolijst aluminium.

Om de diverse mogelijkheden te bespreken verwelkomen wij je graag in onze woonwinkel, waar onze verkoopadviseurs je altijd graag helpen met alle opties en kleurstalen om tot de beste keuze te komen. Onze kleurstalen zijn extra groot zodat je een goed beeld hebt van de uitstraling van de stof- of ledersoort.

Je krijgt hier ook de keuze om de garantie uit te breiden naar 5 jaar. Bij deze uitgebreide garantie zijn er diverse aanvullende voorwaarden zodat je jarenlang zonder zorgen kan genieten van je nieuwe aankoop. Bij stof is voldoende gratis impregneermiddel om de stof vlek werend te behandelen. Bij leder ontvang je een complete set onderhoudsmiddelen. Dit allen is bovendien onderdeel van de uitgebreide garantie.

Toon Meer
Toon Minder
Specificaties
Art.nr.
10325598
Kleur getoond model
Groen
Merk
INHOUSE
Lengte/Diepte
78 cm
Breedte
67 cm
Hoogte
108 cm
Zithoogte
44 cm
Zitdiepte
52 cm
Materiaal getoond model
Leder
Afmetingen
(hxbxd) 108x067x078 cm | Zithoogte 44, zitdiepte 52 cm.
Dit product is
te zien in beide winkels