relaxfauteuil Chanti - large

SKU
10292111
Large uitvoering, uitgevoerd in leder lucca black met armleuningen in geborsteld metaal, 3-motorige relaxfunctie met kantelmechanisme (zero gravity), USB laadpoort in bedieningspaneel, elektrisch verstelbare hoofdsteun en stervoet S7 geborsteld aluminium.
persoonlijk maatwerk, naar keuze samen te stellen
Vanaf
€ 3.729,00
  • Interieur- of slaapadvies van onze specialisten
  • CBW-erkend
  • Laagste prijs garantie
Meer informatie

Deze relaxfauteuil is de stoerste familielid uit onze relaxfauteuil collectie. Er zijn tal van mogelijkheden om fauteuil Chanti helemaal op maat te laten maken.

We noemen een paar van de vele mogelijkheden; standaard is model Chanti uitgevoerd met 2 motoren zodat je de voetklep en de rug afzonderlijk van elkaar kunt verstellen. Daarnaast heb je vele comfort verhogende functies zoals een massage - en verwarmingssysteem, een elektrisch verstelbare hoofdsteunverstelling wat natuurlijk erg handig is in het gebruik! Ook hebben we een speciale functie waarmee je de fauteuil kunt kantelen zodat je benen wat hoger komen te liggen. Dit noemen we "Hertzwaage" of "Zero gravity" want je lijkt dan wel te zweven. Je hart hoeft dan minder hard te pompen om het bloed bij je benen of je hoofd te krijgen. Dit werkt erg ontspannend; zeker in combinatie met bijvoorbeeld een verwarmingsfunctie.

 

Toon Meer
Toon Minder
Specificaties
Art.nr.
10292111
Kleur getoond model
Zwart
Merk
INHOUSE
Lengte/Diepte
ca. 82 cm
Breedte
ca. 72 cm
Hoogte
ca. 122 cm
Zithoogte
ca. 48 cm
Zitdiepte
ca. 54 cm
Materiaal getoond model
Leder
Dit product is
te zien in beide winkels