onderhoud leather wax&oil set 2x150 ml

SKU
10008376
2x 150 ml
Vanaf
€ 20,95
  • Gratis interieuradvies van onze specialisten
  • Altijd de nieuwste woon- en slaaptrends
  • CBW erkend
  • Laagste prijs garantie
Meer informatie

Productinformatie

Verzorgingsset voor het reinigen, beschermen, voeden en opfrissen van natuurlijke leersoorten afgewerkt met een was en/of olie.

De set bevat o.a.:

Natural Leather Wax

Geschikt voor alle natuurlijke leersoorten die afgewerkt zijn met een was en/of olielaag. Het voedt het leder (voorkomt uitdroging), biedt enige bescherming en herstelt de olie en/of wasafwerking van het leder. Uiteindelijk krijgt het leder weer een fris en verzorgd uiterlijk.

Natural Leather Cleaner

Een speciale milde reiniger.

Verwerkingsadvies

Natural Leather Wax

Vervuild leder voor een behandeling eerst reinigen met Natural Leather Cleaner! Natural Leather Wax voor gebruik altijd eerst op een onopvallende plaats uitproberen.

Vervolgens Natural Leather Wax dun aanbrengen op een zachte niet pluizende doek en hiermee het oppervlak egaal (met een draaiende beweging) inwrijven en vervolgens enkele minuten laten drogen. Daarna het behandelde oppervlak rustig nawrijven met een schoon deel van de poetsdoek.

Bij overmatig schrale of uitgedroogde meubelen de behandeling nogmaals herhalen. Dit type leder altijd behandelen zonder al teveel druk op het leder uit te oefenen.

Verzorgingsadvies: het leder elke ± 3 - 4 maanden behandelen.

Specificaties
SKU
10008376
Korte omschrijving
2x 150 ml
Merk
IN.House
Materiaal
-
Deze kollektie is
beschikbaar in beide winkels
Getoonde uitvoering
Onderhoud