Tempur

Tempur bij Hartog Wonen

SLAAPSYSTEMEN TEMPUR: BOXSPRING, BED EN BEDBODEM

De bedden, boxsprings en bedbodems van TEMPUR zijn zo ontworpen dat zij perfect passen in iedere slaapkamer; zij zijn de ideale combinatie tussen uiterlijk en functionaliteit.

In de collectie zijn er verschillende slaapsystemen. De verschillende varianten zijn zelf samen te stellen tot het perfecte bed. Zo heb je het North Slaapsysteem. Bij het ontwerpen van deze boxspring is er veel aandacht besteed aan de details. Er is gebruik gemaakt van een geweven stof die zacht en natuurlijk aanvoelt. Dit systeem bestaat uit verschillende onderdelen en kan naar wens samen gesteld worden. Het vlakke Continental model bestaat uit drie lagen: een bodem, een matras en een oplegmatras. Wil je meer comfort? Kies dan voor de verstelbare boxspring. Prestige is een hedendaags bed dat geschikt is voor iedere slaapkamer. Ga jij voor de stoffen variant of kies je liever de lederlook? Ook de kleur en de poten kan je zelf kiezen.

Het TEMPUR matrassenassortiment bestaat uit 4 soorten matrassen. Elk met een uniek gevoel, want niemand is hetzelfde en we verschillen allemaal in lichaamsvorm, gewicht en smaak.

KEN JIJ DE TEMPUR COMFORTPRODUCTEN, ZOALS HET FIETSZADELDEKJE OF REISKUSSEN AL?

Naast de matrassen en bedden biedt TEMPUR ook een aantal kwaliteitsproducten waarmee je kunt genieten van een comfortabele levensstijl.

Het TEMPUR fietszadeldekje biedt comfort tijdens lange fietstochten en vermindert zadelpijn. Deze fietszadeldekjes zijn verkrijgbaar in verschillende maten, zodat ze passen op ieder zadel.

Ben je erg gehecht aan je eigen TEMPUR original hoofdkussen, maar is het niet altijd mogelijk om deze mee te nemen als je op reis bent? Dan is het TEMPUR reiskussen de oplossing. Dit kussen heeft namelijk dezelfde ergonomische vorm als het hoofdkussen, maar heeft een kleiner formaat. Hierdoor is het kussen gemakkelijk mee te nemen.

TEMPUR DEKBEDDEN

Het alle seizoenen dekbed van TEMPUR houdt je lichaam tijdens het slapen het hele jaar door op de juiste temperatuur. Zo geniet je zowel in de winter als in de zomer van een optimaal slaapcomfort.

De dekbedden zijn verkrijgbaar in een Classic variant en als Premium dekbed. De vulling van beide dekbedden zorgt voor een optimale temperatuur regulering tijdens de nachtrust. Zo kan je dieper en rustiger slapen. Het Premium dekbed heeft nog een extra temperatuurregulerende laag, waardoor de transpiratiebeheersing verbeterd.