Henders & Hazel

Sfeerbeelden Henders & Hazel bij Hartog Wonen

 

 

Henders & Hazel staat voor het creëren van een huiselijke en gezellige sfeer, waar mensen zich thuis voelen. De meubelen geven een ziel aan je huis, waardoor je interieur jouw verhaal vertelt. En dat tegen een betaalbare prijs. Originaliteit en eigenzinnigheid zijn kernwaarden die de ontwerpers steeds laten terug komen in de meubelen.

Bij het ontwerpen wordt er gekeken naar het leven van alle dag in combinatie met de inspiratie door andere culturen die wordt opgedaan tijdens reizen over de hele wereld. Belangrijke voorwaarden van de Henders & Hazel meubelen zijn karaktervol, eigentijds, functioneel en kwaliteit. Zo wordt de natuurlijke puurheid van de houten meubelen onderstreept door het gebruik van noesten en kleinere planken en is de afwerking bijna altijd handmatig. Op deze manier voorkomen ze onnodig afval, helpen daarmee de natuur en de meubels hebben een stoere en natuurlijke uitstraling.

H&H MEUBELS: COMPLEET EN ORIGINEEL ASSORTIMENT

Henders & Hazel biedt een uitgebreid en compleet assortiment met voor ieder wat wils. Binnen de collectie bieden ze complete inrichtingen, maar je kan er ook prima terecht voor een zitmeubel of nieuwe eethoek.

De originaliteit van de meubelen zit ‘m vaak in de kleine details. Wat te denken van keerbare lades die aan twee zijden uittrekbaar zijn? Kasten met ingebouwde LED-verlichting of een soft-close systeem? Een bank met vele opties, zoals een opberg- of slaapfunctie, een USB-aansluiting of een uitklapbare relaxfunctie? Laat je verrassen door de veelzijdigheid van de meubelen van Henders & Hazel.

Henders & Hazel zitmeubelen

Bij het ontwerpen van zitmeubelen en stoelen zijn ergonomie en comfort belangrijke uitgangspunten. Warme stoere stoffen- en ledersoorten zijn met zorg uitgekozen. Henders & Hazel biedt een ruime keuze en hebben een bankstel voor elk interieur.

 

Kom naar onze winkels in Sliedrecht of Utrecht en maak kennis met de collectie van Henders & Hazel.