Happy @ Home

Happy@Home bij Hartog Wonen

EEN HAPPY HOME

Genieten in je eigen huis doe je met de meubelen van Happy@Home. De collectie is een compact en toegankelijk lifestyle concept, bestaande uit zitmeubelen en woonkamermeubilair. De mix van moderne en romantische meubelen is zo samengesteld dat een tijdloos beeld ontstaat, passend bij iedere woonstijl.

Er wordt vooral gebruik gemaakt van natuurlijke materialen, zoals hout, leder en stof en alle Happy@Home-meubelen worden in eigen huis ontworpen. De meubelen en materialen laten zich onderling goed combineren. Bovendien zijn de meeste meubelen in meerdere afmetingen, kleuren en varianten verkrijgbaar. Geïnspireerd door wereldwijde trends worden de programma’s wordt continu vernieuwd en zo blijft de collectie altijd actueel.

HAPPY@HOME BANKEN

Met de bankstellen van Happy@Home haal je een bijzondere sfeer in huis. Bij Happy@Home staat comfort voor op zodat wanneer je na een lange dag op je werk lekker thuis op de bank kan ploffen. De banken zijn verkrijgbaar is diverse opstellingen. Naast 2-zits en 3-zits bankstellen heeft Happy@Home nog diverse hoekbanken, die je nog meer comfort en zitruimte geven.

Ook in de bekleding is er een ruime keuze in stof en leer. Door te kiezen voor een aparte kleur stof of leder geef je je interieur een modernere uitstraling. Wanneer je kiest voor een neutralere kleur krijg je al snel een meer landelijkere uitstraling. Weel kussens op de bank zorgen juist weer voor een romantische uitstraling. Met de banken van Happy@Home is er altijd een betaalbare oplossing voor jouw inrichting. 

De collectie van Happy@Home is uitsluitend in onze winkel in Sliedrecht te bezichtigen.