Flexlux

Flexlux bij Hartog Wonen

Ervaar de beleving met Flexlux

Lezen, drinken, ontspannen, dagdromen; we hebben allemaal behoefte aan een plek om te genieten. Flexlux® is die plek! Verwen jezelf met wat tijd voor jezelf. Ga zitten, ontspan en ervaar de beleving.

De fauteuils zijn eenvoudig te verstellen, waardoor je moeiteloos je favoriete houding vindt. De zitting past zich aan elke beweging van jouw lichaam aan door de unieke vijflaagse stoffering. Daarnaast heeft de Flexlux® geïntegreerde Air Channels™ en geperforeerd leer voor uitstekende ademde eigenschappen. Hierdoor kan je lichaam ademen, zit je comfortabel en blijf je warm wanneer het fris is en koel wanneer het warm is.  

De fauteuils van Flexlux® zijn onderverdeeld in twee collecties.

Flexlux® Ease – verkrijgbaar in drie tijdloze ontwerpen

De Ease kenmerkt zich door uitgesproken vloeiende lijnen. Met het EASE Technology™-gasveermechanisme kan je vlot en moeiteloos wisselen van positie. De duurzame schaal van composiet is in verschillende kleuren verkrijgbaar en het elegante aluminium onderstel zorgt voor maximale stabiliteit en is leverbaar in drie kleuren.

Flexlux® Sense – verkrijgbaar in zeven tijdloze ontwerpen

De op lichaamsdruk gebaseerde SENSE Technology™ verstelfunctie is aanpasbaar op lengte en gewicht. Met het dubbele verstelmechanisme kan moeiteloos elk gewenste positie ingenomen worden. De elegante lijnen, de voordelen van de Flexlux® en de SENSE Technology™ zorgen voor een stijlvol en natuurlijk toevluchtsoord waarin je optimaal kan ontspannen in je favoriete houding.

Flexlux Creator bij Hartog Wonen   

Stel eenvoudig in enkele stappen de gewenste uitvoering samen met de Flexlux®Creator. Klik op de Creator en creëer je eigen droomfauteuil!