Maak kennis met en lees hieronder alles over het merk Comfort Suite. Wil je liever gelijk naar de collectie van Comfort Suite? Klik dan hier.

Wil je een luxe hoteluitstraling bij jou thuis tegen een betaalbare prijs? Dan ben je bij Comfort Suite aan het juiste adres! Comfort Suite heeft een enorme passie voor slapen en combineert dit met het mooiste design. De collectie van Comfort Suite bestaat uit boxsprings, ledikanten, lattenbodems, matrassen en diverse kasten.  


Boxsprings

De boxsprings van Comfort Suite kun je compleet naar eigen smaak samenstellen, want Comfort Suite snapt als geen ander dat slapen heel persoonlijk is. Bij iedere boxspring heb je een aantal keuzes: de uitvoering, het type bekleding, wel of geen voetenbord, het soort matras, het comfort van het matras, het type topmatras en de soort pootjes. Omdat je dit gehele keuzeproces doorloopt, kies je voor een boxspring die helemaal bij je past. Onze slaapexperts bij Hartog Wonen helpen je graag door een passend slaapadvies te geven, hierdoor wordt je gegarandeerd uitgerust wakker.

Ledikanten

Vind je een ledikant fijner? Dat is geen punt. Comfort Suite heeft prachtig uitgevoerde ledikanten in haar collectie, deze kun je stuk voor stuk aanvullen met accessoires naar keuze, waardoor je het hotelgevoel gelijk weer ervaart.

Kasten

Naast een goede nachtrust, is opbergruimte in de slaapkamer ook erg belangrijk. De kasten van Comfort Suite zijn niet alleen voorzien van heel veel ruimte, maar fungeren ook als stijlelement in je slaapkamer. De kasten zijn in allerlei maten, kleuren en afwerkingen verkrijgbaar, dus je vindt er altijd wel één die bij jou en je slaapkamer past.

Lattenbodems

De lattenbodems van Comfort Suite zijn niet zomaar lattenbodems, maar deze kun je ook geheel naar smaak samenstellen. Er zijn drie soorten verkrijgbaar, namelijk: vlakke, hand verstelbare en elektrisch verstelbare lattenbodems. Comfort Suite vindt het belangrijk om deze verschillende opties aan te bieden, omdat ‘de perfecte lattenbodem’ niet bestaat. Je weet zelf als geen ander hoe jij het liefst slaapt en dit kun je allemaal bepalen met een goede lattenbodem.

Matrassen

Het kiezen van een goed matras heeft alles te maken met je persoonlijke voorkeuren. Welke slaaphouding neem je aan? Vind je het fijner om op een hard matras te slapen of heb je toch liever een zacht matras? Door antwoord te geven op deze vragen, vind je vanzelf het Comfort Suite matras dat perfect bij je past. Uiteraard kunnen onze slaapexperts je hierbij helpen door een goed slaapadvies te geven.