Maak kennis met en lees hieronder alles over het merk Bedding Concepts. Wil je liever gelijk naar de collectie van Bedding Concepts? Klik dan hier.

Wil je een boxspring die ambachtelijk vervaardigd is van hoogwaardige materialen? Kies dan voor een boxspring van Bedding Concepts. Bedding Concepts houdt zich bezig met de productie van complete boxsprings en matrassen in hun eigen fabriek in Oisterwijk. Vakmanschap, kwaliteit en flexibiliteit staan hoog in het vaandel bij Bedding Concepts en dit zie je terugkomen in de boxsprings die zij produceren.

Bij Hartog Wonen hebben wij een gevarieerd aanbod aan Bedding Concepts boxsprings. Hier staan twee collecties centraal: de City collectie en de Ferro collectie. Wil je weten hoe de boxsprings van de verschillende collecties eruit zien en wat ze te bieden hebben? Scroll dan snel naar beneden.

City

De City collectie is geschikt voor iedereen! Deze collectie kun je namelijk geheel naar eigen smaak samenstellen. De boxsprings liggen uitermate comfortabel, omdat ze stuk voor stuk zijn uitgevoerd met een 7-zone pocketinterieur. Daarnaast heb je qua matrassen keuze uit twee verschillende hardheden: medium of firm. Op deze manier kun je de boxspring helemaal eigen maken.

De toppers van de City boxspring collectie zijn ook in verschillende uitvoeringen beschikbaar, zo heb je keuze uit koudschuim, traagschuim, latex, Coolblue Clima latex en Pulse latex. De toppers zijn standaard voorzien van Coolplustijk. Dit houdt in dat de toppers een verkoelende vezel bevatten die voor een optimale vocht- en warmteregulatie zorgt.

Uiteraard is het heel belangrijk dat een boxspring heerlijk ligt, maar het is ook fijn als jouw boxspring er mooi uitziet. Ook daarvoor ben je bij de City Collectie van Bedding Concepts aan het juiste adres. Je hebt talloze mogelijkheden om jouw boxspring helemaal naar jouw smaak samen te stellen. Zo heb je ruime keuze in stoffen, kleuren en hoofdborden!  

Ferro

De Ferro boxsprings zijn uitgevoerd met een metalen frame in combinatie met een ranke boxspring. Ook zijn de boxsprings uitgevoerd met ribstof op het hoofdbord. Dit zorgt voor een mooie retro look.

Net als bij de City collectie, zijn de boxsprings van de Ferro collectie voorzien van een 7-zone pocketveerinterieur. Hierdoor ligt de boxspring al heerlijk op zichzelf. Uiteraard heb je bij deze collectie keuze uit verschillende soorten matrassen en afdeklagen. De toppers van de Ferro collectie zijn standaard uitgevoerd met luxe Cool-Ice tijk aan één zijde. Dit houdt in dat één zijde van het matras een verkoelende werking biedt. Hierdoor heeft de topper een zomer- en een winterzijde. Verder heb je keuze uit verschillende kernen. Je kunt kiezen uit koudschuim, traagschuim, latex en Talalay.

Ook de look van de boxpsrings kun je zelf bepalen. Door het ruime assortiment in hoogwaardige meubelstoffen kun je zelf kiezen wat voor uitstraling jouw unieke boxspring krijgt.