matras Segmentum

SKU
8455003 20 - 23

De Segmentum matras is de nieuwe standaard in persoonlijk, instelbaar slaapcomfort. Ze worden ambachtelijk vervaardigd uit de allerbeste materialen en zijn een samensmelting van traditionele, natuurlijke materialen en Pulse-latex. 

in diverse maten leverbaar
Vanaf
€ 1.295,00
  • Interieur- of slaapadvies van onze specialisten
  • CBW-erkend
  • Laagste prijs garantie
Meer informatie

Segmentum matrassen worden ambachtelijk vervaardigd uit de allerbeste materialen en zijn een samensmelting van traditionele, natuurlijke materialen en Pulse-latex. Dit enorm ventilerende en ondersteunende latex schuim bestaat uit meer als de helft uit natuurlatex. Pulse-latex is duurzaam, optimaal ventilerend, hoog-elastisch en zeer veerkrachtig. 

De basis van de collectie vormen de thermisch geharde pocketveren die worden samengesteld tot verschillende ergonomische profielen. Bovenop deze profielen zijn 2 dikke lagen Pulse-latex aangebracht met een totale dikte van 10 cm, welke de matras zijn unieke karakter geeft.(een normaal matras heeft een comfortlaag van 3-5 cm) Daarbij zijn deze lagen intern voorzien van extra schoudercomfort.

Door 3 uitwisselbare Pulse-latex elementen (leverbaar in 3 hardheden; soepel, medium en firm) in de comfortlaag is ieder matras geheel in te stellen op ieder gewenst lichaamsprofiel. Brede heup, smalle heup, brede of smalle schouder, elke zone is eenvoudig en snel aanpasbaar. Ook als in de toekomst de omstandigheden veranderen, kan de matras altijd weer aangepast worden. 

De Segmentum matrassen hebben een basis van Pulse-latex en pocketvering en zijn leverbaar in medium en stevig comfort. Beide matrassen zijn exact even hoog, hoogte 28 cm! Hierdoor ze door elkaar heen of als duo-optie gebruikt kunnen worden. Deze serie matrassen behoeft niet gekeerd te worden. Ook bij dit matras is een hoog elastische schouderzone in de tijk optioneel leverbaar. De tijkstof bestaat uit optimaal vochtregulerend Tencel dubbeldoek. De onderzijde van de matrassen is voorzien van een 3D laag, waardoor er altijd een luchtlaag blijft bestaan tussen de bodem en de matras. Optioneel is hij ook verkrijgbaar met een Optinop (anti-slip ) onderzijde.


De Segmentum matrassen hebben de volgende extra opties;

Natura tijk
In deze uitvoering is de tijk gevuld met zuiver scheerwol en is behaaglijk warm. De stof is voorzien van Tencel, voor optimale vochtregulatie. Optioneel: hoog elastische schouderzone.

Climate tijk
In deze uitvoering is de tijk voorzien van klimaatvezel en een 3D breisel. Hierdoor blijft er altijd een luchtlaag tussen de kern van de matras en het lichaam. Dit garandeert een optimale ventilatie, werkt verkoelend en is anti-allergisch. De stof is voorzien van Tencel voor een optimale vochtregulatie.

Elastische schouderzone
In deze optie is het schoudergedeelte van de matras voorzien van een niet gevuld elastisch gedeelte, waardoor de druk op de schouder substantieel verminderd wordt. Speciaal bedoeld voor mensen met schouder en/of nekklachten (meerprijs).


Maten:

Hoogte: 28 cm

Breedte: 70 / 80 / 90 / 100 / 120 / 140 / 160 / 180 / 200 cm

Lengte: 200 / 210 / 220 cm

Maatwerk mogelijk!

Toon Meer
Toon Minder
Specificaties
Art.nr.
8455003 20 - 23
Korte omschrijving

De Segmentum matras is de nieuwe standaard in persoonlijk, instelbaar slaapcomfort. Ze worden ambachtelijk vervaardigd uit de allerbeste materialen en zijn een samensmelting van traditionele, natuurlijke materialen en Pulse-latex. 

Merk
Ultima
Lengte/Diepte
200 / 210 / 220 cm
Breedte
70 / 80 / 90 / 100 / 120 / 140 / 160 / 180 / 200cm
Hoogte
28 cm
Deze collectie is
beschikbaar in Sliedrecht