linnenkast Resort (zweefdeur)

SKU
10325002

Linnenkastenprogramma Resort heeft onbeperkte combinatiemogelijkheden in zweefdeur-, draaideur- en vouwdeurkasten. Stel jouw droomkast zelf samen!

in diverse kleuren en maten leverbaar
Vanaf
€ 1.149,00
  • Interieur- of slaapadvies van onze specialisten
  • CBW-erkend
  • Laagste prijs garantie
Meer informatie

Kastenserie Resort is heerlijk veelzijdig

Linnenkastenprogramma Resort heeft onbeperkte combinatiemogelijkheden in zweefdeur-, draaideur- en vouwdeurkasten.

Het Resort kledingkastenprogramma is er als zweefdeurkast vanaf de breedtemaat 160 cm met 2 deuren en kan tot en met een breedte van 400 cm met 4 deuren. Er zijn 3 verschillende hoogtematen, namelijk 197 cm, 223 cm en 240 cm. Niet alleen de hoogtemaat kan je kiezen, ook zijn er twee dieptematen, te weten 51 cm en 69 cm diep.

De vouw- en draaideurkasten zijn onbegrensd planbaar, waardoor je je persoonlijke kast kunt configureren. Je kan kiezen uit vele kleuren voor de romp en de deuren van de kledingkast. Ook is het mogelijk om de deuren te kiezen in spiegel of gekleurd glas. Dit geeft weer een hele andere look aan de kledingkast. Voorbeelden van de kleuren zijn wit, zijdegrijs, terra mat, sonoma eiken-decor, basalt glas, wit glas en kristalspiegel.

De greep- en sierlijsten zijn mede bepalend voor het uiterlijk van de kast. Zelfs hier zijn er diverse kleuren mogelijk zoals alu mat en chroomkleurig. Tevens zijn er 6 verschillende front-uitvoeringen mogelijk, met of zonder raamlijstjes. Daarnaast kun je nog kiezen uit 2 actuele binnendecors.

Heb je de kast helemaal samengesteld dan zijn er nog vele accessoires mogelijk voor in de kast maar ook buiten de kast, denk hierbij aan de diverse verlichtingsmogelijkheden. Er zijn ook ladekasten bijvoorbeeld mogelijk voor extra opbergruimte maar ook een kledinglift en een stropdassenhouder. Gemak dient de mens.

Toon Meer
Toon Minder
Specificaties
Art.nr.
10325002
Merk
Comfort Suite
Materiaal getoond model
Meubelplaat
Dit product is
te zien in Sliedrecht