hoekbank Virgio

SKU
10413282
Vanaf
€ 2.149,00
Hoekbank Virgio bestaat uit een longchair arm links + 2,5 zits zonder armen + hoekelement + 2,5 zits arm rechts en is uitgevoerd in stof florence 5515-white grey met arm A (recht), HR-schuim in de zitting (standaard zitcomfort) en zwarte metalen sledepoten.
  • Gratis zelf ophalen
    tooltip Naast thuisbezorgen is het ook mogelijk om je bestelling zelf kosteloos af te halen bij de winkel / het magazijn. Beschik je niet over een auto waar de meubels inpassen, huur dan onze bestelbus tegen een geringe vergoeding.
Productinformatie

Lichtgrijze hoekbank Virgio met chaise longue

  • Strakke vormgeving
  • Afgewerkt met een bies
  • Zwarte metalen poten
  • Stel zelf samen in de winkel: keuze uit vele stoffen en kleuren
  • Diverse opstellingsmogelijkheden

Model Virgio is met zijn moderne vormgeving en zwarte metalen poten een echte eyecatcher. De stiknaden zijn afgewerkt met een fraaie bies. De zitkussens zijn uitgevoerd in hoogwaardig HR-schuim. Ook is er gebruik gemaakt van een stalen nosagvering. Deze combinatie zorgt voor een uitstekend zitcomfort van goede kwaliteit. Deze ruime hoekbank met chaise longue is voorzien van rechte armleuningen en zwarte metalen sledepoten en dit geeft de bank een kubistische en strakke uitstraling.


Ben je helemaal weg van dit model, maar heb je liever een kleinere bank of juist een andere zitcombinatie? Of een andere stof of kleur? Dat is ook mogelijk!

In de winkel is model Virgio verkrijgbaar in vele verschillende opstellingen en soorten bekleding om je eigen zithoek/bankstel samen te stellen. Het is mogelijk om te kiezen tussen een rechte of een afgeschuinde arm en je hebt de keuze uit rechte metalen poten of sledepoten in 2 verschillende kleuren. Daarnaast is het mogelijk om, tegen meerprijs, te kiezen voor een zitcomfort met bonellvering. Om de diverse mogelijkheden te bespreken verwelkomen wij je graag in onze woonwinkel, waar onze verkoopadviseurs je altijd graag helpen met alle kleurstalen om tot de beste keuze te komen.

Toon Meer
Toon Minder
Specificaties
Art.nr.
10413282
Kleur
Grijs
Merk
INHOUSE
Lengte/Diepte
ca. 276 cm
Breedte
ca. 356 cm
Hoogte
ca. 83 cm
Zithoogte
ca. 45 cm
Zitdiepte
ca. 58 cm
Materiaal
Stof
Dit product is
te zien in onze catalogus en op bestelling leverbaar