hoekbank Rigas

SKU
10264636
Longchair arm links + 2,5 zits arm rechts, uitgevoerd in stof sneak 149-steal met armen type A, ondiepe zit (52 cm), verstelbare zitdiepte in 2,5 zitselement, verstelbare hoofdsteunen en koloniaal kleurige houten poten type HF1 (hoogte 2,5 cm).
informeer naar de uitgebreide mogelijkheden
Vanaf
€ 1.838,00
  • Interieur- of slaapadvies van onze specialisten
  • CBW-erkend
  • Laagste prijs garantie
Meer informatie

RIGAS; maatwerk voor iedereen

Ervaar het uitstekende zitcomfort van model Rigas. Dankzij ons maatwerkconcept kun je zelf jouw ideale bank samenstellen. Met behulp van een eenvoudig stappenplan krijg je een bank die geheel is afgestemd op jouw maten, wensen en eisen.

  • Elektrische relaxfunctie mogelijk 
  • Rugleuning met verstelbare hoofdsteun. 
  • Verschillende zitdieptes mogelijk. 
  • Ruime keuze in armleuningen en poten.
  • Uitgebreide keuze in stoffen en leersoorten.

Ervaar het uitstekende zitcomfort van Rigas en neem plaats op een van onze banken. Dankzij ons maatwerkconcept kun je zelf jouw ideale bank samenstellen. Met behulp van een eenvoudig stappenplan krijg je een bank die geheel is afgestemd op jouw wensen en eisen. Het zitcomfort is uiteraard afhankelijk van de gekozen zitdiepte en rugleuning. Ook daarin heeft Rigas verschillende mogelijkheden. Zo kun je, afhankelijk van je beenlengte, kiezen voor een zitdiepte van 52 en van 56 centimeter. Daarnaast hebben we 2 soorten zitcomfort: stevig en wat zachter.

Ons Rigas maatwerkconcept heeft nog enkele extra opties. Allereerst een lade die onder de zitting wordt aangebracht, een handige opbergruimte. De andere optie is de uitschuifbare relax/bedfunctie. Zo heb je altijd een extra slaapplaats bij de hand. Daarnaast hebben we in diverse elementen een elektrische relaxfunctie als mogelijkheid.

 

Toon Meer
Toon Minder
Specificaties
Art.nr.
10264636
Kleur getoond model
Grijs
Merk
INHOUSE
Lengte/Diepte
ca. 156 cm
Breedte
ca. 288 cm
Hoogte
ca. 84 cm
Zithoogte
ca. 47 cm
Zitdiepte
ca. 52 cm
Materiaal getoond model
Stof
Dit product is
te zien in onze catalogus en op bestelling leverbaar