hoekbank Portila

SKU
10393671
Vanaf
€ 2.999,00
Hoekbank Portila bestaat uit een hoek met eiland links + 2,5 zits zonder armen + longchair arm rechts en is uitgevoerd in stof adore 84-clay met zwarte metalen poten in het type MF2 met een hoogte van 18 cm.
  • Gratis zelf ophalen
    tooltip Naast thuisbezorgen is het ook mogelijk om je bestelling zelf kosteloos af te halen bij de winkel / het magazijn. Beschik je niet over een auto waar de meubels inpassen, huur dan onze bestelbus tegen een geringe vergoeding.
Productinformatie

Portila; heerlijk zitten

Bankserie Portila is prachtig modern vormgegeven en zal in vele interieurstijlen tot zijn recht komen. Bovendien is model Portila opgebouwd uit de beste materialen. Er is een ruime keuze uit diverse elementen zodat je een hoekbank geheel naar eigen wenst kunt samenstellen maar ook kunt kiezen voor een mooie 3 zitsbank of loveseat.

  • Meerdere soorten zitcomfort mogelijk
  • Tijdloze vormgeving
  • Heerlijk zitcomfort

Vele stoffen en leerkleuren zijn bovendien snel leverbaar dus na het maken van je keuze kun je snel genieten van je nieuwe aankoop. Het maakt daarbij niet uit welke opstelling je samenstelt; als het maar uit de snelleverbaar stof-leerbundel geselecteerd wordt. Onze fabriek gaat daarna meteen aan de slag om jouw bank te maken.

Wist je trouwens dat het produceren van een bank voor het grootste deel echt handwerk is?

Je hebt de keuze uit de vele stoffen en leersoorten uit de IN.HOUSE collectie, hierdoor kun je diverse combinaties maken met de andere meubelen uit onze collectie. Zo stem je alles mooi op elkaar af.

Portila leent zich uitstekend om in leer uit te voeren. Wij hebben de keuze uit veel prachtige leersoorten en vele kleuren. Onze verkoopadviseurs kunnen je de vele voorbeelden laten zien door middel van grote leerstalen. De diverse leerstalen hebben een geheel eigen uitstraling en 'touch'. Denk hierbij aan veel variatie in soepel leer 'Massif" met een natuurlijke structuur van de runderhuid OF extra dik geschuurd leer 'Kenia' met zijn stoere look.

Vraag onze verkoopadviseurs om meer informatie en laat je uitgebreid voorlichten in de winkel.

Toon Meer
Toon Minder
Specificaties
Art.nr.
10393671
Kleur
Grijs
Merk
INHOUSE
Lengte/Diepte
ca. 220 cm
Breedte
ca. 386 cm
Hoogte
ca. 82 cm
Zithoogte
ca. 46 cm
Zitdiepte
ca. 57 cm
Materiaal
Stof
Dit product is
te zien in onze catalogus en op bestelling leverbaar