hoekbank Domanto

SKU
10390538
Vanaf
€ 3.199,00
  • Gratis zelf ophalen
    tooltip Naast thuisbezorgen is het ook mogelijk om je bestelling zelf kosteloos af te halen bij de winkel / het magazijn. Beschik je niet over een auto waar de meubels inpassen, huur dan onze bestelbus tegen een geringe vergoeding.
Productinformatie

Domanto is dé bank voor iedereen die op zoek is naar het ultieme relaxen. Met een extra diepe zit én de mogelijkheid van een elektrische relaxfunctie creëer je een bank waaruit je eigenlijk niet meer wil opstaan.

  • Standaard met HR-schuim in de zitting
  • Zelf samen te stellen d.m.v. verschillende elementen
  • Uit te voeren met een elektrische relaxfunctie

Domanto is standaard voorzien van HR-schuim in de zitting . Tegen meerprijs kun je ook kiezen voor HR-schuim in de rug. HR-schuim, ook wel koudschuim genoemd, is zeer veerkrachtig en biedt een hoog comfort.

Door de verschillende elementen kun je je bank Domanto samenstellen in de uitvoering die bij jou en je woonsituatie past. Je hebt hierbij tevens keuze uit verschillende poten, in zowel hout als metaal, en uit de uitgebreide selectie stof- en ledersoorten.

De opstelling zoals getoond is uitgevoerd met een relaxfunctie in één van de elementen. Dit mechanisme is tevens uit te breiden met een handige accu zodat er geen snoeren aan te pas komen en je de fauteuil vrijstaand in de kamer kunt plaatsen. Je hebt enkel een snoer nodig om de accu zo nu en dan op te laden.

Toon Meer
Toon Minder
Specificaties
Art.nr.
10390538
Kleur
Beige
Merk
INHOUSE
Lengte/Diepte
ca. 344 cm
Breedte
ca. 304 cm
Hoogte
ca. 80 cm
Zithoogte
ca. 47 cm
Zitdiepte
ca. 71 cm
Materiaal
Stof
Dit product is
te zien in onze catalogus en op bestelling leverbaar