hoekbank Falcona

SKU
10400327
Vanaf
€ 2.299,00
Dit product is te zien in de showroom van
  • Hartog Wonen in Sliedrecht
  • Hartog Wonen in Utrecht
Hoekbank Falcona bevat een longchair arm links + 2,5 zits zonder armen + hoek met eiland groot rechts en is uitgevoerd in stof leaf 193-eucalyptus met zwarte metalen poten.
  • Gratis zelf ophalen
    tooltip Naast thuisbezorgen is het ook mogelijk om je bestelling zelf kosteloos af te halen bij de winkel / het magazijn. Beschik je niet over een auto waar de meubels inpassen, huur dan onze bestelbus tegen een geringe vergoeding.
Productinformatie

Grijs/groen gemêleerde hoekbank Falcona

  • Voorzien van chaise longue en een eiland
  • Zwarte metalen hoekpoten
  • Uitgevoerd in grijs/groen gemêleerde weefstof Leaf
  • Heeft een heerlijk zitcomfort

Hoekbank Falcona is een royale bank waar je heerlijk in kunt relaxen door de ruime elementen. Door de strakke belijning en de zwarte metalen hoekpoten krijgt de bank een moderne uitstraling en past hierdoor in vele woonstijlen. De zitkussens zijn uitgevoerd in hoogwaardig HR-schuim. Ook is er gebruik gemaakt van een stalen nosagvering. Deze combinatie zorgt voor een uitstekend zitcomfort van goede kwaliteit. De bank is gestoffeerd in de grijs/groen gemêleerde weefstof Leaf. Deze meerkleurige kwaliteit heeft een ietwat grovere structuur en heeft een zachte en volle grip.


Heb je liever geen hoekbank, dan is dat ook mogelijk. Model Falcona is namelijk ook verkrijgbaar als fauteuil, loveseat, 2 zitsbank, 2,5 zitsbank en 3 zitsbank. Ook is een bijpassende hocker leverbaar. Er is tevens een zeer ruime keuze in de stoffen van de INHOUSE collectie zodat er ook leuke combinaties te maken zijn met de vele meubelen uit onze collectie. Standaard zijn de zitkussens uitgevoerd in hoogwaardig HR-schuim. Optioneel is het mogelijk om te kiezen voor een zitcomfort met bonellvering. Om de diverse mogelijkheden te bespreken verwelkomen wij je graag in onze woonwinkel, waar onze verkoopadviseurs je altijd graag helpen met alle kleurstalen om tot de beste keuze te komen.

Toon Meer
Toon Minder
Specificaties
Art.nr.
10400327
Kleur
Groen
Merk
INHOUSE
Lengte/Diepte
ca. 226 cm
Breedte
ca. 361 cm
Hoogte
ca. 82 cm
Zithoogte
ca. 41 cm
Zitdiepte
ca. 59 cm
Materiaal
Stof