hoekbank Dontani

SKU
10425128
Vanaf
€ 1.799,00
Dit product is te zien in de showroom van
  • Hartog Wonen in Sliedrecht
Hoekbank Dontani bestaat uit een 3-zits arm links + hoek met eiland rechts en is uitgevoerd in stof mito 109-desert met zwarte metalen poten.
  • Gratis zelf ophalen
    tooltip Naast thuisbezorging is het ook mogelijk om je bestelling zelf kosteloos af te halen bij de winkel / het magazijn. Beschik je niet over een auto waar de meubels inpassen, huur dan onze bestelbus tegen een geringe vergoeding.
Productinformatie

Dontani; heerlijk comfortabel

  • Uitstekend zitcomfort
  • Zwarte metalen poten
  • Diverse opstellingsmogelijkheden
  • Uitgebreide keuze in stofsoorten

Dontani heeft een moderne lijn en is daarom uitgevoerd met hogere pootjes, hierdoor krijgt de bank een ranke uitstraling in je interieur.In de zitkussens is HR-schuim verwerkt. HR-schuim heeft van nature een enigszins onregelmatige, open celstructuur waardoor het materiaal goed ademt. Het materiaal biedt een hoog zitcomfort en is zeer veerkrachtig, waardoor de kussens hun vorm goed behouden. Ook in de rugkussens is HR-schuim verwerkt, waarbij we het comfort een klein beetje zachter hebben gemaakt zodat je heerlijk zit!

Om de bank helemaal af te stylen is er een ruime keuze beschikbaar in sierkussens in verschillende maten. Kies een sierkussen in dezelfde kleur of ga juist voor een sierkussen in een contrasterende kleur. Aan jou de keuze!

Ben je helemaal weg van dit model, maar heb je liever een kleinere bank of juist een grotere zitcombinatie? Of een andere stof of kleur? Dat is ook mogelijk!

In de winkel hebben wij voor jou een speciale stofbundels klaarliggen, deze stoffen kunnen toegepast worden op iedere opstelling die je zelf kunt samenstellen. Vraag in de winkel naar de INHOUSE stofbundels, je hebt tevens het voordeel dat deze stoffen op veel van de INHOUSE collectie met elkaar gecombineerd kunnen worden.

Dontani is in vele opstellingen te leveren, denk hierbij aan een hoekopstelling maar uiteraard kun je ook kiezen voor bijvoorbeeld een fauteuil, een 2 zits of een 3 zitsbank.

Laat je uitvoerig voorlichten in onze winkel. Onze deskundige verkoopadviseurs staan voor je klaar!

Toon Meer
Toon Minder
Specificaties
Art.nr.
10425128
Kleur
Beige
Merk
INHOUSE
Lengte/Diepte
ca. 219 cm
Breedte
ca. 296 cm
Hoogte
ca. 78 cm
Zithoogte
ca. 47 cm
Zitdiepte
ca. 56 cm
Materiaal
Stof