hoekbank Deverio

SKU
10403234
Vanaf
€ 2.199,00
Hoekbank Deverio bestaat uit een 2,5-zits arm links + hoekelement + 3-zits arm rechts en is uitgevoerd in stof miami 60-light grey met HR-schuim in de zitting (standaard) en zwarte metalen poten.
  • Gratis zelf ophalen
    tooltip Naast thuisbezorgen is het ook mogelijk om je bestelling zelf kosteloos af te halen bij de winkel / het magazijn. Beschik je niet over een auto waar de meubels inpassen, huur dan onze bestelbus tegen een geringe vergoeding.
Productinformatie

Deverio; onze moderne topper

Model Deverio is een multi talent. Allereerst geniet je van de hoge kwaliteit en de elementen zijn naar wens samen te stellen.

  • Goed zitcomfort
  • Elegante poten
  • Uitgebreide keuzemogelijkheden

Model Deverio kan uitgevoerd worden in diverse opstellingen, denk hierbij aan een mooie 3 zitsbank of een fauteuil, aan jou de keuze welke er het beste bij je past. Standaard worden de elementen van model Deverio voorzien van een hoogwaardige HR-schuim zitting met daaronder een stalen nosagvering. Dit geeft een fantastisch zitcomfort. Optioneel is het mogelijk te kiezen voor een zitcomfort met bonellvering. Daarnaast is model Deverio voorzien van mooie metalen pootjes, waarbij je de keuze hebt uit de kleuren zwart of geborsteld staal.

Wij hebben een uitgebreide stofkeuze beschikbaar. Onze kwalitatief hoogwaardige stofcollectie kun je toepassen op vrijwel alle INHOUSE meubelen zodat je de mooiste combinaties kunt samenstellen. Denk daarbij aan het combineren van diverse stoffen met elkaar op je bank en je eetkamerstoelen. Of combineer een mooie fauteuil bij je bank. Alles in dezelfde stof of in een mooi contrastrijke combinatie? Het kan allemaal. En welke stof je ook kiest uit onze INHOUSE stoffen; je kunt altijd vragen naar onze stofpaspoorten die alle informatie en eigenschappen van de stoffen duidelijk vermelden. Wij helpen je graag bij het bepalen van je keuze, onze deskundige adviseurs staan voor je klaar.

Toon Meer
Toon Minder
Specificaties
Art.nr.
10403234
Kleur
Grijs
Merk
INHOUSE
Lengte/Diepte
ca. 274 cm
Breedte
ca. 294 cm
Hoogte
ca. 83 cm
Zithoogte
ca. 44 cm
Zitdiepte
ca. 58 cm
Materiaal
Stof
Dit product is
te zien in onze catalogus en op bestelling leverbaar