hoekbank Comiso

SKU
10366503
Vanaf
€ 2.099,00
Dit product is te zien in de showroom van
  • Hartog Wonen in Sliedrecht
  • Hartog Wonen in Utrecht
2,5 zits arm links + hoek met eiland rechts, uitgevoerd stof morgan 9534-beige met 3 bijpassende sierkussens en koloniaal kleurige houten poten.
  • Gratis zelf ophalen
    tooltip Naast thuisbezorgen is het ook mogelijk om je bestelling zelf kosteloos af te halen bij de winkel / het magazijn. Beschik je niet over een auto waar de meubels inpassen, huur dan onze bestelbus tegen een geringe vergoeding.
Productinformatie

Comiso is een heerlijk comfortabele bank

Hoekbank Comiso heeft een wat zachter zitcomfort en is uitgevoerd met een heerlijke zachte microvezelstof. De zitkussens zijn uitgevoerd met hoogwaardig koudschuim. Deze kwaliteit geeft, in combinatie met de stalen nosagvering onder de zitkussens, een zeer goede kwaliteit. Zowel de zit als rugkussens zijn uitneembaar.

    • Lichtbruine hoekbank
    • Zachter zitcomfort
    • Inclusief sierkussens
    • Met koloniale poten

Comiso wordt geleverd met gestoffeerde zijkanten, zodat de elementen tevens vrijstaand te plaatsen zijn. Er is bovendien een uitgebreide keuze in elementen zodat er vele opstellingen mogelijk zijn. Raadpleeg hiervoor het overzicht in de bijlage.

Er is een tevens een zeer ruime keuze in de stoffen van de IN.HOUSE collectie zodat er ook leuke combinaties te maken zijn met de vele meubelen uit onze collectie. Om de diverse mogelijkheden te bespreken verwelkomen wij je graag in één van onze woonwinkels, waar onze verkoopadviseurs je altijd graag helpen met alle kleurstalen om zo een goede keuze in stof en kleur te maken. 

Je kunt ook kiezen om de garantie uit te breiden naar maar liefst 5 jaar. Bij deze uitgebreide garantie zijn er diverse aanvullende voorwaarden van kracht waardoor je jarenlang zorgeloos kunt genieten van je nieuwe aankoop. Voldoende gratis impregneermiddel om de stof vlekwerend te behandelen is bovendien onderdeel van deze uitgebreide garantie.

Toon Meer
Toon Minder
Specificaties
Art.nr.
10366503
Kleur
Beige
Merk
INHOUSE
Lengte/Diepte
ca. 221 cm
Breedte
ca. 333 cm
Hoogte
ca. 90 cm
Zithoogte
ca. 44 cm
Zitdiepte
ca. 54 cm
Materiaal
Stof