hocker Lanti

SKU
10396379

De moderne hocker Lanti is uitgevoerd in stof alpine 01-natural met zwarte metalen poten. De stof is een luxe gemêleerde bouclé stof. Dit houdt in dat het een geweven stof is wat een oppervlakte heeft van lusjes. Kenmerkend voor deze stof zijn de zachtheid en elegantie. Dit brengt extra warmte in jouw interieur!

in diverse kleuren leverbaar
Vanaf
€ 299,00
  • Interieur- of slaapadvies van onze specialisten
  • CBW-erkend
  • Laagste prijs garantie
Meer informatie

Moderne & comfortabele hocker Lanti 

Hocker Lanti is een mooi voorbeeld waarin comfort en modern samen komen. De combinatie van de strakke belijning en zwart metalen poten geeft de hocker een moderne look. Het zitcomfort van de hocker is standaard uitgevoerd met HR-schuim en zorgt voor een stevige zit. HR-schuim heeft een hoog herstellend vermogen en een hoge veerkracht waardoor langdurig zijn vorm en comfort zullen worden behouden. Hocker Lanti kan je aanschuiven bij de passende bank en loveseat Lanti zodat je heerlijk kunt ontspannen, maar hij kan ook als extra zitplaats dienen. 

  • Afmeting 85x60 cm
  • Uitgebreide keuze in stof soorten
  • Voorzien van moderne zwart metalen poten

Hocker Lanti is naast de stof Alpine ook verkrijgbaar in diverse andere stoffen en kleuren. Onze verkoopadviseurs helpen je graag verder met al je vragen. Ook voor advies over onderhoud van je zitmeubel kun je bij hun terecht!

 

Toon Meer
Toon Minder
Specificaties
Art.nr.
10396379
Kleur getoond model
Beige
Merk
INHOUSE
Lengte/Diepte
ca. 60 cm
Breedte
ca. 85 cm
Hoogte
ca. 48 cm
Zithoogte
ca. 48 cm
Zitdiepte
ca. 60 cm
Materiaal getoond model
Stof
Dit product is
te zien in beide winkels