fauteuil kavena light blue

SKU
10224657
Uitgevoerd in stof miami light blue met RVS sledeframe. (hxbxd) 087x065x080 cm | zithoogte 47 cm, zitdiepte 60 cm, armbreedte 6 cm.
ook in andere uitvoeringen leverbaar
Vanaf
€ 399,00
  • Gratis interieuradvies van onze specialisten
  • Altijd de nieuwste woon- en slaaptrends
  • CBW erkend
  • Laagste prijs garantie
Meer informatie

Kavena: uitstekend comfort

Onze fauteuil Kavena is voorzien van een mee verend RVS frame wat meeloopt met de armleuningen. De fauteuil heeft een uitstekend comfort. De fauteuil is vast gestoffeerd en heeft geen losse hoes.

  • Uitstekend zitcomfort
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Mee verend RVS frame

Uiteraard is er ook een geweldige keuze in stof- en ledersoorten. Onze verkoopadviseurs kunnen je adviseren om diverse leuke kleurcombinaties te maken met andere meubelen uit de IN.HOUSE collectie. Combineer dus maar naar hartenlust.

IN.HOUSE besteedt uitvoerig aandacht aan de kwaliteit van haar meubelen. Voordat de meubelen in de collectie worden opgenomen zal er een uitgebreide controle plaatsvinden op de gebruikte materialen maar ook combinaties van deze materialen om er zeker van te zijn dat het meubel je jarenlang woonplezier kan bieden. Tevens gaat er speciale aandacht uit naar het zitcomfort van de meubelen. Wij vinden het uitermate belangrijk dat we jou een kwalitatief hoogwaardig meubel leveren met bovendien een aangenaam prijskaartje.

Het is mogelijk een uitbreiding op de standaard garantie mee te bestellen. Zo ben je verzekerd van een zorgeloze periode van 5 jaar. En als er eens iets is: dan kun je persoonlijke service aan huis verwachten van een servicebureau om het probleem snel voor je op te lossen. De garantie geeft je zekerheid in het geval er vlekken ontstaan door huishoudelijke ongelukjes maar ook valt de constructie van de fauteuil onder de uitgebreide garantie. Vraag hiernaar bij je verkoopadviseur. Zij kunnen je hier uitgebreide uitleg over geven.

Onze deskundige adviseurs staan klaar om met jou een goede keuze te maken. Neem altijd een plattegrondje van je woonkamer mee en eventueel een paar foto's van de huidige situatie bij jouw thuis. Men heeft dan snel een beeld van jouw woonstijl en is er makkelijker een goed advies te geven.

Bij IN.HOUSE kan je uiteraard komen proef zitten, ervaar hoe fauteuil Kavena je meteen overtuigt door het goede zitcomfort.

Specificaties
Art.nr.
10224657
Korte omschrijving
Uitgevoerd in stof miami light blue met RVS sledeframe. (hxbxd) 087x065x080 cm | zithoogte 47 cm, zitdiepte 60 cm, armbreedte 6 cm.
Merk
IN.House
Materiaal
Stof
Afmetingen
(hxbxd) 087x065x080 cm | zithoogte 47 cm, zitdiepte 60 cm, armbreedte 6 cm.
Deze kollektie is
beschikbaar in beide winkels
Getoonde uitvoering
Fauteuil