fauteuil Junin

SKU
10412698
Vanaf
€ 749,00
Dit product is te zien in de showroom van
  • Hartog Wonen in Sliedrecht
  • Hartog Wonen in Utrecht
Fauteuil Junin is uitgevoerd in microleder bull 84-clay met lage rug en zwarte kunststof poten.
  • Gratis zelf ophalen
    tooltip Naast thuisbezorgen is het ook mogelijk om je bestelling zelf kosteloos af te halen bij de winkel / het magazijn. Beschik je niet over een auto waar de meubels inpassen, huur dan onze bestelbus tegen een geringe vergoeding.
Productinformatie

Fauteuil Junin in grijs microleder

  • Met lage rug
  • HR-schuim zitting
  • Leverbaar als 2-, 2,5- of 3-zits of als fauteuil
  • Uitgebreide keuze in stofsoorten

Als je op zoek bent naar comfort en stijl, dan is model Junin de perfecte keuze voor jou. De fauteuil is bekleed met een grijs microleder. Dit is zeer sterk en voelt zacht aan. Microleder bestaat uit een onderlaag van leervezels en een toplaag van microvezelstof met een geschuurd effect.

De fauteuil heeft een uitstekend zitcomfort met HR-schuim in de zitting. High Resilience schuim oftewel HR-schuim heeft een hoog herstellend vermogen en een hoge veerkracht waardoor de zitting langdurig zijn vorm en comfort behoudt. Het HR-schuim kan in het begin wat harder aanvoelen maar na de inzitperiode zal dit materiaal zich steeds sneller vormen voor een optimaal zitcomfort. Model Junin is hierdoor de ideale fauteuil om heerlijk in te ontspannen.

Online is deze fauteuil ook verkrijgbaar met een hoge rug.


Ben je helemaal weg van dit model, maar heb je liever een 2-, 2,5- of 3-zitsbank? Of een andere stof of kleur? Dat is ook mogelijk!

In de winkel is model Junin beschikbaar in verschillende stoffen en kleuren, zodat je er zeker van kunt zijn dat er een optie is die past bij jouw persoonlijke stijl en smaak. Eén van de beste eigenschappen van deze fauteuil is dat je de keuze hebt tussen een hoge of lage rug. Als je op zoek bent naar extra ondersteuning voor jouw nek en rug, dan is de hoge rugversie perfect voor jou. Als je de voorkeur geeft aan een meer ontspannen uitstraling, dan is de lage rugversie een geweldige optie. Of je nu gaat voor een klassieke of moderne look, deze bank zal een mooie aanvulling zijn op jouw interieur. Vraag in de winkel naar alle mogelijkheden.

Wij adviseren de Clean & Care set stof voor het onderhoud van de bekleding. Het beschermt tegen ongelukjes op basis van water, vet of olie, waarna vloeistoffen met een goed absorberende tissue weg gedept kunnen worden.

Toon Meer
Toon Minder
Specificaties
Art.nr.
10412698
Kleur
Grijs
Merk
INHOUSE
Lengte/Diepte
ca. 84 cm
Breedte
ca. 83 cm
Hoogte
ca. 86 cm
Zithoogte
ca. 46 cm
Zitdiepte
ca. 53 cm
Hoogte armleuning
ca. 65 cm
Materiaal
Microleder