eettafel tasio 220x100 cm

SKU
10294803
Uitgevoerd met massief rustiek recht eikenblad afgewerkt in de kleur naturel (mat gelakt) met metalen 2-draadspoten in de kleur nr.7 champagne. (hxbxl) 078x100x220 cm | Hoogte tot onderregel 72 cm.
Vanaf
€ 1.024,00
  • Interierieur- of slaapadvies van onze specialisten
  • CBW-erkend
  • Laagste prijs garantie
Meer informatie

Tasio; stoere eiken tafel

Model Tasio met zijn stoere eiken blad heeft een draadstaal onderstel dat in verschillende opties en kleuren te verkrijgen is . Zo zijn de draadstaal poten in het zwart of in een champagne kleur te verkrijgen. En je hebt ook nog de keuze tussen een 2 draadpoot of 3 draadpoot. Zo kan je model Tasio voor iedere ruimte passend maken, helemaal naar jouw smaak!

  • Stoer eiken blad
  • Meerdere kleuren onderstel mogelijk
  • Verschillende maten mogelijk

Eiken is een natuurproduct en zal reageren op de omgeving. Invloed van zonlicht zal het houtsoort doen verkleuren, probeer dit zelf thuis zo veel mogelijk te voorkomen. De werking van het hout behoort tot zijn natuurlijke eigenschappen en derhalve geen reden tot reclamatie. Let dus goed op de temperatuur en luchtvochtigheid in huis. Enkele hulpmiddelen om te zorgen voor een constante luchtvochtigheid zijn: waterbakjes aan de verwarming of een luchtbevochtingingsapparaat. Met een hygrometer kun je de luchtvochtigheid goed in de gaten houden. Een goede luchtvochtigheid in huis ligt tussen 40% en 60% en de optimale dagtemperatuur in huis ligt rond de 21 graden Celsius.

Om optimaal te genieten van je nieuwe tafel is het raadzaam om het goed te onderhouden. Dagelijks onderhoud is gewenst. Door de eettafel af te nemen met een schone en zachte lichtvochtige doek, daarna lichtjes droog wrijven. Vervolgens kun je het eikenblad reinigen met Woodclean en het lak beschermen met Matt Polish. Vraag onze verkoopadviseurs als je meer informatie wenst over het onderhoud van je meubelen.

Toon Meer
Toon Minder
Specificaties
Art.nr.
10294803
Korte omschrijving
Uitgevoerd met massief rustiek recht eikenblad afgewerkt in de kleur naturel (mat gelakt) met metalen 2-draadspoten in de kleur nr.7 champagne. (hxbxl) 078x100x220 cm | Hoogte tot onderregel 72 cm.
Merk
IN.House
Materiaal getoond model
Eiken
Afmetingen
(hxbxl) 078x100x220 cm | Hoogte tot onderregel 72 cm.
Deze collectie is
te zien in onze catalogus en op bestelling leverbaar