eettafel sepia 190x90cm

SKU
10174299
Uitgevoerd in de kleurencombinatie montblanc en stone. (hxbxl) 077x90x190 cm | Hoogte onderregel 71,6 cm. Ruimte tussen de poten aan lange zijde ca. 163 cm.
meerdere meubelen uit dezelfde modelserie leverbaar
Vanaf
€ 499,00
  • Gratis interieuradvies van onze specialisten
  • Altijd de nieuwste woon- en slaaptrends
  • CBW erkend
  • Laagste prijs garantie
Meer informatie

Sepia; eettafel bestellen

De Sepia eettafel 190 is uitgevoerd in de kleurcombinatie montblanc en stone. (hxbxl) 077x090x190 cm | Hoogte onderregel 71,6 cm. Ruimte tussen de poten aan lange zijde ca. 163 cm.

Dankzij ons Sepia woonprogramma kun je jezelf helemaal in vakantiesferen bevinden in eigen huis. Ons woonprogramma Sepia is uitgevoerd in onderhoudsvriendelijk Lamulux. De laden en deuren zijn voorzien van softclose. Er is een uitgebreide keuze in kasten en tafels beschikbaar.

Landelijke eettafel online bestellen

Uren tafelen, genieten aan een prachtige leeftafel... Onze landelijke eettafels, met fantastische robuuste bladen zorgen hiervoor. Deze eettafel heeft een ruimte tussen de poten van circa 163 cm. De hoogte tot aan het tafelblad is 71,6 cm, hierdoor is deze landelijke eettafel geschikt voor de meeste armstoelen.

Een compleet interieur van de Sepia? Dat is natuurlijk ook mogelijk, zo is er de keuze uit bijvoorbeeld een boekenkast, salontafel, dressoir en andere kasten leverbaar. Raadpleeg voor alle mogelijkheden het overzicht in de bijlage of breng een bezoek aan onze woonwinkel.

Eettafel 190x100 kopen

De Sepia eettafel is gemaakt van onderhoudsvriendelijke Lamulux. Lamulux is sterk, hard, licht en bestand tegen o.a. zuren. Door de aangebrachte houttekening, -kleur, -diepte en -structuur voelt en oogt het als echt hout! Het heeft een hoge kleurechtheid en is krasbestendig. Daarnaast is Lamulux heel gemakkelijk schoon te maken en is ook erg hygiënisch.

Je kunt Lamulux vergelijken met de toplaag van een goede laminaat vloer. Het heeft verder geen onderhoud nodig, enkel regelmatig afnemen met een droge katoenen doek en vlekken verwijderen met een licht vochtige katoenen doek volstaat. Wel altijd even nadrogen met een schone katoenen doek. Hardnekkige vlekken kunnen verwijderd worden met woodclean, dit middel is uiteraard ook bij ons verkrijgbaar. Lukt het niet een vlek te verwijderen, raadpleeg dan onze woonwinkel, waar onze verkoopadviseurs je altijd graag helpen.

Specificaties
SKU
10174299
Korte omschrijving
Uitgevoerd in de kleurencombinatie montblanc en stone. (hxbxl) 077x90x190 cm | Hoogte onderregel 71,6 cm. Ruimte tussen de poten aan lange zijde ca. 163 cm.
Merk
IN.House
Materiaal
Meubelplaat
Afmetingen
(hxbxl) 077x90x190 cm | Hoogte onderregel 71,6 cm. Ruimte tussen de poten aan lange zijde ca. 163 cm.
Deze kollektie is
beschikbaar in beide winkels
Getoonde uitvoering
Eettafel