eetstoel Mento met wielen

SKU
10366490
Vanaf
€ 379,00
Dit product is te zien in de showroom van
  • Hartog Wonen in Utrecht
De eetkamerstoel Mento met zwarte metalen poten en zwarte wieltjes is uitgevoerd in leder rebound kiwi aan de buitenkant met stof shout 133-sun aan de binnenkant.
  • Gratis zelf ophalen
    tooltip Naast thuisbezorgen is het ook mogelijk om je bestelling zelf kosteloos af te halen bij de winkel / het magazijn. Beschik je niet over een auto waar de meubels inpassen, huur dan onze bestelbus tegen een geringe vergoeding.
Productinformatie

Mento eetstoel voor comfortabel tafelen

De eetstoel Mento is uitgewerkt met een aangename zitting, waardoor je lekker lang kunt (na)tafelen. De aangename zit zie je ook terug in het uiterlijk van deze eetstoel.

Eetstoel Mento is standaard uitgewerkt met een combo van nosagvering en HR-schuim. HR schuim, ook wel koudschuim genoemd, is erg veerkrachtig en biedt een uitstekend zitcomfort. Voor de poten kun je kiezen uit zwart metalen poten (standaard) of metalen poten in RVS-kleur (tegen meerprijs). Daarnaast kun je ook nog kiezen voor handige wieltjes onder de poten (zonder meerprijs), zodat je je eetstoel of armstoel eenvoudig kunt verplaatsen in je woonkamer.

IN.HOUSE heeft een brede keuze in stoffen- en ledersoorten, hierdoor kun je eetstoel Mento laten maken zoals jij dat wilt. Je kunt zelfs kiezen voor een combinatie van leder met stof, voor een echt bijzonder uitgevoerde eetstoel of armstoel.

 

Toon Meer
Toon Minder
Specificaties
Art.nr.
10366490
Kleur
Geel
Merk
INHOUSE
Lengte/Diepte
ca. 74 cm
Breedte
ca. 64 cm
Hoogte
ca. 92 cm
Zithoogte
ca. 51 cm
Zitdiepte
ca. 47 cm
Materiaal
Leder