armstoel Contiro

SKU
10261639
Uitgevoerd in microleder bora 65-grey met stiksel A (vierkant) en metalen frame in de kleur vintage zwart. (hxbxd) 085x056x068 cm | Zithoogte 51 cn, zitdiepte 44 cm, armhoogte 66 cm.
informeer naar de uitgebreide mogelijkheden
Vanaf
€ 249,00
  • Interierieur- of slaapadvies van onze specialisten
  • CBW-erkend
  • Laagste prijs garantie
Meer informatie

Contiro: Onze Robuuste alleskunner.

Ons maatwerkconcept Contiro heeft veel mogelijkheden. We hebben een eetstoel, armstoel en eetbank die met elkaar gecombineerd kunnen worden. Je hebt tevens de keuze uit de diverse mooie motieven om de stoel zijn specifieke uitstraling te geven. Uiteraard kun je dit (zij het iets beperkter) ook toepassen op de diverse bijpassende eetbanken Contino, waar je bovendien nog de keuze hebt uit verschillende breedtematen. Op deze manier past de eetbank altijd perfect bij jouw tafel.

  • Diverse stikselmotieven
  • Eetbank, eetstoel en armstoel mogelijk
  • Ruime keuze in stof, Microleder en leder

Contiro is mogelijk in diverse ledersoorten en kleuren uit onder andere ons IN.HOUSE stof en lederconcept. Dit heeft als voordeel dat je bijvoorbeeld je nieuwe bank ook in dezelfde stof- of leerkleur kunt laten uitvoeren zodat je thuis van een prachtig nieuw, en uitgebalanceerd interieur kunt genieten.

Door een eenvoudig stappenplan te doorlopen stel je jouw ideale armstoel of eetbank samen. Zo heb je de keuze uit diverse stikselmotieven zoals banen, een enveloppe stiksel en een carré vormig stiksel. Om een verrassende twist aan je interieur te geven kun je er ook voor kiezen om aan je eettafel diverse stikselmotieven te laten zien. Het metalen frame is uitgevoerd in vintage zwart.

De productie van model Contiro vindt voor een groot deel met de hand plaats. Slechts voor enkele handelingen worden machines gebruikt. De afwerking van de metalen frames gebeurt handmatig. Hierdoor is iedere stoel uniek en geen enkele stoel is daardoor precies hetzelfde.

Je hebt de keuze om, tegen een geringe meerprijs, je stoelen met een extra garantie van 5 jaar te kopen. Je kunt dan 5 jaar zorgeloos genieten van je nieuwe stoelen. Bij een stoel in stof of microleder wordt er een impregnerende behandeling toegepast die vlekvorming tegengaat. Bij een stoel in leder ontvang je voldoende onderhoudsmiddel om 5 jaar lang goed onderhoud te kunnen plegen. Op deze manier blijven je stoelen langer mooi. En als er eens wat aan de hand is staan wij voor je klaar om je te helpen, zo nodig komen we het probleem bij je thuis oplossen.

Toon Meer
Toon Minder
Specificaties
Art.nr.
10261639
Kleur getoond model
Grijs
Korte omschrijving
Uitgevoerd in microleder bora 65-grey met stiksel A (vierkant) en metalen frame in de kleur vintage zwart. (hxbxd) 085x056x068 cm | Zithoogte 51 cn, zitdiepte 44 cm, armhoogte 66 cm.
Merk
IN.House
Materiaal getoond model
Microleder
Afmetingen
(hxbxd) 085x056x068 cm | Zithoogte 51 cn, zitdiepte 44 cm, armhoogte 66 cm.
Deze collectie is
beschikbaar in beide winkels