eetbank Rona

SKU
10365795
Vanaf
€ 1.399,00
Dit product is te zien in de showroom van
  • Hartog Wonen in Sliedrecht
  • Hartog Wonen in Utrecht
Eetbank Rona is te combineren met eetstoelen Rona.
  • Gratis zelf ophalen
    tooltip Naast thuisbezorgen is het ook mogelijk om je bestelling zelf kosteloos af te halen bij de winkel / het magazijn. Beschik je niet over een auto waar de meubels inpassen, huur dan onze bestelbus tegen een geringe vergoeding.
Productinformatie

Stoere donkergroene eetbank Rona

  • Met HR-schuim in de zitting en rug
  • Uitgevoerd in leder africa dark green
  • Is voorzien van een open stiknaad
  • Met mat zwart metalen frame

Eetbank Rona heeft een stoere en robuuste uitstraling door het gebruik van een zwart metalen frame en de stoere open stiknaden en past hierdoor in diverse interieursmaken, zoals modern en industrieel. In de zitting en de rugleuning is gebruik gemaakt van HR-schuim. HR-schuim heeft van nature een enigszins onregelmatige, open celstructuur waardoor het materiaal zeer goed ademt. Het materiaal is zeer veerkrachtig, en biedt een hoog zitcomfort.


Naast de getoonde bekleding bieden wij in de winkel een uitgebreide keuze in stof- en ledersoorten, zodat je je stoel Rona kunt laten uitvoeren zoals jij dat wilt. Tevens zijn er een bijpassende eetstoel, armstoelen met open of dichte armen, barkrukken en eetbanken met een hoek in diverse afmetingen verkrijgbaar. Het metalen frame kan indien gewenst ook worden uitgevoerd in RVS-kleur. En heb je liever een andere stiknaad, dan is dat ook mogelijk. Vraag in de winkel naar alle mogelijkheden.


Onderhoud:

Africa leder is een unieke ledersoort met een stoere uitstraling en toch een uitermate comfortabele zachte touch. Het natuurlijke karakter wordt benadrukt door de prachtige kleurschakeringen en door de mogelijke aanwezigheid van littekens. Wij adviseren Clean & Care voor geschuurd leder voor het optimaal beschermen, voeden en reinigen van het Africa leder.

Toon Meer
Toon Minder
Specificaties
Art.nr.
10365795
Kleur
Groen
Merk
INHOUSE
Lengte/Diepte
ca. 65 cm
Breedte
ca. 172 cm
Hoogte
ca. 87 cm
Zithoogte
ca. 51 cm
Zitdiepte
ca. 45 cm
Materiaal
Leder