fauteuil Irabo

SKU
10287931
Uitgevoerd in microleder bora 65-grey met wieberstiksel in de rug en zwarte draaivoet (model 27 Sub 4-voet).
in diverse kleuren leverbaar
Vanaf
€ 1.079,00
  • Interieur- of slaapadvies van onze specialisten
  • CBW-erkend
  • Laagste prijs garantie
Meer informatie

Model Irabo heeft een uitstekend zitcomfort en door een lichte druk op de rug is het rug gedeelte te verstellen. Je hebt de keuze uit verschillende poten en diverse pootkleuren. Daarnaast heb je een heel uitgebreide keuze uit prachtige leder- en stofsoorten.

  • Fauteuil met een verstelbare rug
  • Leverbaar met hocker
  • Zeer goed comfort

Model Irabo kan uitgebreid worden met een hocker wat dan in hetzelfde materiaal geleverd kan worden als de fauteuil. Met deze optie is het meer dan alleen een fauteuil, de hocker is makkelijk aan te schuiven en biedt extra comfort aan. Fauteuil Irabo is zeker een toevoeging voor in je interieur. Het model is uitgevoerd met een ruitpatroon in het middenstuk van de rug, dit is ook te verkrijgen met een effen rug.

Vraag naar de mogelijkheden in een van onze winkels, onze verkoopadviseurs helpen je graag met al je vragen. Ook geven zij je het beste advies om zo lang mogelijk te genieten van je fauteuil. Zo kun je er voor kiezen om de garantie, tegen een geringe meerprijs, uit te breiden naar maar liefst 5 jaar. Bij deze uitgebreide garantie zijn er diverse aanvullende voorwaarden waardoor je jarenlang zorgeloos kunt genieten van je nieuwe meubel. Voldoende gratis impregneermiddel om de stof vlekwerend te behandelen is bovendien onderdeel van deze uitgebreide garantie. En als er eens iets aan de hand is, hebben wij een speciale servicedienst welke aan huis komt om het probleem zo snel mogelijk op te lossen.

Toon Meer
Toon Minder
Specificaties
Art.nr.
10287931
Kleur getoond model
Grijs
Merk
INHOUSE
Lengte/Diepte
84 cm
Breedte
72 cm
Hoogte
102 cm
Zithoogte
43 cm
Zitdiepte
54 cm
Materiaal getoond model
Microleder
Afmetingen
(hxbxd) 102x072x084 cm | zithoogte 43 cm, zitdiepte 54 cm
Dit product is
te zien in beide winkels