Blog

Woontrend 2020: Klein en multifunctioneel

Steeds meer mensen verhuizen naar de stad. Hier is veel minder ruimte om te wonen. Dit betekent dat mensen hun woonruimte efficiënter in moeten delen en de traditionele scheidingen van keuken, woonkamer, badkamer en slaapkamer hier niet altijd gelden. Mensen kopen daarom meubels die multifunctioneel zijn of ruimte kunnen besparen. Wij geven je graag een aantal suggesties hoe jij je huis efficiënter in kan richten.

 

Deze opbergkast Time van het merk Now! biedt ruimte voor het opbergen van spullen, uitstallen van decoratie en een TV. Een bergkast, dressoir en tv-meubel in één dus. Op deze manier bespaar je dus al best wat ruimte.


Deze hoekbank Napels van het merk Henders & Hazel is ook erg handig. Deze heeft namelijk onder de zitting plaats om spullen op de bergen. Ook heeft deze bank een uitschuifbare voetenbank zodat je heerlijk kunt relaxen.

Deze wandplank Lumina van het merk By-Boo is geen normale wandplank, deze heeft namelijk een geïntergreerde lamp. Dit is niet alleen superhandig maar ziet er ook heel erg leuk uit.


Deze interessante vloerlamp Tyler van het merk COCO maison beschikt over 4 niveaus die plaats bieden voor woondecoratie of planten. De 4 LED-lampen zijn dimbaar en zorgen voor een modern en eigentijds effect.Wandplank Amy van het merk COCO maison is de beste manier om je mooiste woondecoratie uit te stallen. Deze wandplank is rond van vorm, bevat 2 planken en 2 spiegels. De wandplank is gemaakt van hout en het frame heeft de mooie trendy kleur goud.