Woontips | Welke relaxfauteuil past bij jou?

Grijze Stressless relaxfauteuil

 

Relaxfauteuils zijn allang niet meer de stoelen die je alleen bij opa en oma in huis ziet staan. Ze zijn tegenwoordig in veel verschillende uitvoeringen en maten beschikbaar, en op persoonlijke wensen af te stemmen. Fauteuils gaan, afhankelijk van het materiaal, de levensduur van een eventuele accu en het onderhoud dat je eraan pleegt, ongeveer 7 tot 20 jaar mee. Je kunt dus lang plezier hebben van een relaxfauteuil, mits je een goede keuze maakt. Om te achterhalen welke relaxstoel het beste bij jou past, kijk je naar wat je mooi vindt, bedenk je wat je prettig vindt en wanneer je vooral in je relaxstoel wil zitten. 

 

Verstelopties en comfortfuncties

Er zijn veel verschillende keuzes met betrekking tot de verstelopties en comfortfuncties. Zo kan je kiezen voor een verstelbaar hoofd-, rug- en/of voetgedeelte. Heb je moeite met het opstaan vanuit een stoel? Ga dan voor een relaxfauteuil met een sta-op functie. Bij deze fauteuils gaat het zitgedeelte omhoog, zodat je nagenoeg al staat en je niet uit je stoel hoeft op te staan.

Wil je echt gaan voor het 'ultieme' comfort? Dan zijn de verstelbare relaxfauteuils met massage- of verwarmingopties echt iets voor jou! De bediening van de verstelopties van een relaxfauteuil werkt door handmatige of elektrische bediening. Bij de relaxfauteuils met elektrische bediening is het tevens mogelijk om te kiezen voor een accu, zodat je de fauteuil neer kan zetten waar je wilt en er niet constant een snoer ligt op de vloer. Als alle keuzes gemaakt zijn, wordt de relaxfauteuil volledig op maat voor jou gemaakt.

Is een versteloptie of extra comfortfunctie bij een een relaxfauteuil niet nodig voor jou? Dan zijn er ook nog relaxfauteuils met een uitklapbare voetensteun en diverse modellen met een bijpassende hocker. De tijdloze modellen London en Metro van Stressless hebben allebei een hocker in dezelfde bekleding en kleur als de relaxfauteuil.

 

Bekleding en stijl

Houd je van stoffen bekleding of gaat jouw voorkeur uit naar een relaxfauteuil van leer? De keuze wordt voor een groot gedeelte beïnvloed door jouw leefsituatie. De keuze in bekleding is bij Hartog Wonen gigantisch. Tussen de grote hoeveelheid verschillende leersoorten en diverse stofgroepen vind je altijd hetgeen waar je naar op zoek bent en in de kleur die helemaal past bij jouw woonstijl.

Welke stijl past er bij jouw zithoek? De uitstraling van onze relaxfauteuils lopen uiteen van modern tot landelijk en van design tot klassiek. Voor elke smaak is er een passende relaxfauteuil te vinden.

 

Model 1: Relaxfauteuil design

Relaxfauteuil London is een fauteuil met een mooi design. Bij deze stoel heb je een ruime keuze in kleuren bekleding, onderstellen en bepaal je zelf de juiste hoogte.

 

Zwarte Stressless relaxfauteuil

 

Model 2: Relaxfauteuil modern

De vormgeving, de metalen details en de hippe stofkleur geven relaxfauteuil Paris een moderne uitstraling. Voor extra ondersteuning en comfort tijdens het liggen kan er gekozen worden voor een bijpassende hocker.

 

Moderne Stressless relaxfauteuils

 

Model 3: Relaxfauteuil klassiek

Stijlvol relaxen kan op de Scott relaxfauteuil. Bij deze relaxfauteuil zijn alle comfortfuncites en comfortbewegingen gemotoriseerd, gesynchroniseerd en afstelbaar. 

 

Bruine Stressless relaxfauteuil

 

Laat je inspireren

Wil je een relaxfauteuil kopen? Kijk samen met één van onze verkoopadviseurs welk model en welke maat van een relaxfauteuil het beste bij jou past! Onze verkoopadviseurs hebben al jarenlang ervaring met relaxfauteuils en kunnen je uitgebreid informeren over alle opties en mogelijkheden.