armstoel cordia antraciet

SKU
10287210
Uitgevoerd in handwashed buffalo leder antraciet met vierkant stiksel en metalen frame in de kleur zwart (nr.5). (hxbxd) 086x064x067 cm | zithoogte 52 cm, zitdiepte 46 cm.
in diverse kleuren leverbaar
Vanaf
€ 249,00
  • Interierieur- of slaapadvies van onze specialisten
  • CBW-erkend
  • Laagste prijs garantie
Meer informatie

Cordia; een ware eyecatcher

Armstoel Cordia is voorzien van een mooi draadvormig metalen onderstel, de gekruiste vormen van het metalen onderstel vormt een ware eyecatcher. De armstoel is voorzien van zachte armleuningen. De zittingen en rugleuningen zijn voorzien van hoogwaardig HR (koud) schuim om een zo lang mogelijke levensduur te garanderen.

  • Stoer metalen onderstel
  • Uitgebreide keuze in microleder en leder
  • Handmatige afwerking

Model Cordia wordt voor een groot deel geproduceerd met de hand, enkele handelingen worden met de machine gedaan. Het metalen frame wordt nadat het met de hand is bewerkt afgewerkt met een transparante lak. Het Buffalo leder wat op de Cordia zit komt ongekleurd binnen, het is vrijwel wit als het bij de fabrikant binnen komt. Dit wordt met de hand ingekleurd en gepatineerd, dit maakt iedere stoel uniek en geen enkele stoel is daardoor hetzelfde. Met de hand wordt de kleurstof in meerdere lagen aangebracht en uitgepoetst. Na dit vindt de afwerking plaats met een blanke was. Houdt er rekening mee dat de kleurstalen in de winkel en de kleuren van de foto's hierdoor een afwijking kunnen geven op de te leveren stoelen. Leder blijft een natuurproduct, behandel daarom thuis de stoelen regelmatig met een clean & care onderhoud set om het leder soepel en op kleur te houden.

Tegen een geringe meerprijs is het mogelijk de standaard garantieperiode te verlengen naar 5 jaar. Je kunt dan 5 jaar zorgeloos genieten van je nieuwe fauteuil. Bij een fauteuil in leder ontvang je voldoende onderhoudsmiddel om 5 jaar lang goed onderhoud te kunnen plegen. Op deze manier blijft je fauteuil langer mooi. Bij dit pakket zit er ook een servicedienst bij die je telefonisch te hulp kan schieten en mocht zo niet lukken dan komen ze bij je thuis eventuele problemen oplossen zoals bijvoorbeeld vlekken verwijderen.

Toon Meer
Toon Minder
Specificaties
Art.nr.
10287210
Korte omschrijving
Uitgevoerd in handwashed buffalo leder antraciet met vierkant stiksel en metalen frame in de kleur zwart (nr.5). (hxbxd) 086x064x067 cm | zithoogte 52 cm, zitdiepte 46 cm.
Merk
IN.House
Afmetingen
(hxbxd) 086x064x067 cm | zithoogte 52 cm, zitdiepte 46 cm.
Deze collectie is
beschikbaar in Sliedrecht
Getoonde uitvoering
Armstoel