3-zitsbank Rigas

SKU
10294814
Vanaf
€ 2.149,00
Dit product is te zien in de showroom van
  • Hartog Wonen in Sliedrecht
  • Hartog Wonen in Utrecht

Deze 3-zitsbank is uitgevoerd in leder granada ash met armen type J, diepte zit (56 cm), verstelbare hoofdsteunen en zwarte houten poten type HF1 (hoogte 2,5)

  • Gratis zelf ophalen
    tooltip Naast thuisbezorgen is het ook mogelijk om je bestelling zelf kosteloos af te halen bij de winkel / het magazijn. Beschik je niet over een auto waar de meubels inpassen, huur dan onze bestelbus tegen een geringe vergoeding.
Productinformatie

3-zitsbank Rigas; stel hem zelf samen

Op maat gemaakte bank

Ervaar het zitcomfort van de Rigas zitbanken. Het zitcomfort is afhankelijk van de zitdiepte en de rugleuning. Hierin heeft de 3-zitsbank Rigas verschillende opties. Zo kun je, afhankelijk van jouw beenlengte, kiezen voor een zitdiepte van 52 cm of van 56 cm. Tevens is er een keuze in zitcomfort; stevig of juist iets zachter.

Naast het zitcomfort kun je ook de look van de zitbank Rigas samenstellen. Zo heb je de keuze uit verschillende armleuningen, maar je hebt ook de mogelijkheid om uit diverse poten en poothoogte te kiezen. Zo stel je de Rigas 2-zitsbank, 3-zitsbank of hoekbank geheel in eigen stijl samen.

Rigas bankstel met allerlei mogelijkheden

Ons Rigas maatwerkconcept heeft nog enkele extra opties. Allereerst hebben we een lade die onder de zitting wordt aangebracht. Hierdoor ontstaat er een handige opbergruimte dit netjes weggewerkt is. Een andere optie is de uitschuifbare relax/bedfunctie. Zo heb je altijd een extra slaapplaats bij de hand.

Tot slot kies je de bekleding die bij jou past. Je hebt een brede keuze uit uitstekende stoffen en prachtige lederkwaliteiten in tal van kleuren. Voor de 'finishing touch' heb je de keuze uit sierkussens in vele vormen en in bijpassende kleur of juist een contrasterende kleuren.

Vind je het lastig om zelf je eigen Rigas zitbank samen te stellen, kom dan naar onze woonwinkel om het showroommodel te bekijken. Onze deskundige medewerkers in de winkel helpen je graag met het samenstellen van jouw Rigas.

 
Toon Meer
Toon Minder
Specificaties
Art.nr.
10294814
Kleur
Bruin
Merk
INHOUSE
Lengte/Diepte
ca. 109 cm
Breedte
ca. 236 cm
Hoogte
ca. 84 cm
Zithoogte
ca. 47 cm
Zitdiepte
ca. 56 cm
Materiaal
Leder