3-zitsbank Lavolta

SKU
10348990
Uitgevoerd in stof unit 60-light grey met armtype 1, zitcomfort soft en zwarte metalen vierkante poten, type 454. (hxbxd) 077x226x093 cm | zithoogte 45 cm, zitdiepte 55,5 cm
ook in andere uitvoeringen leverbaar
Vanaf
€ 899,00
  • Interieur- of slaapadvies van onze specialisten
  • CBW-erkend
  • Laagste prijs garantie
Meer informatie

Lavolta onze moderne topper

Bankstel Lavolta is een prachtige bank, gestoffeerd in een mooie kwaliteit stof. Lavolta is in meerdere soorten stof maar ook in leder te bestellen. Kies je eigen bekleding en kleur uit en maak de bank naar wens. Zo is het ook mogelijk om deze bank in meerdere opstellingen te bestellen.

Er zijn verschillende hoekopstellingen mogelijk maar ook is Lavolta te bestellen als een 3 zitsbank, 2,5 zitsbank, 2 zitsbank, loveseat of een fauteuil. Ook is het mogelijk om een bijpassende hocker of een sierkussen in dezelfde stof te bestellen. Op deze manier kan je je hele zithoek samenstellen met hetzelfde type model.

  • Meerdere opstellingen mogelijk
  • Stof en leder mogelijk
  • Meerdere soorten armleuning
  • Keuze uit 2 soorten zitcomfort

Model Lavolta is helemaal naar wens samen te stellen, niet alleen kan je kiezen uit verschillende opstellingen en stof maar ook is het mogelijk om te kiezen uit drie verschillende armleuningen en twee typen poten. Tevens is er keuze uit 2 soorten zitcomfort; namelijk een stevig zitcomfort of een zacht zitcomfort.

Er is ook bij dit model een grote keuze uit de verschillende stofsoorten en kleuren uit het IN.HOUSE stofconcept. Wij hebben alle stoffen gebundeld klaarliggen in de winkel en kunnen op iedere opstelling die je zelf samenstelt toegepast worden. De stoffen worden door en door getest en je kunt er daarom op vertrouwen dat het goede kwaliteit is.

Op het stofpaspoort staan de belangrijkste eigenschappen van de stof gemeld. Je kunt dit stofpaspoort opvragen bij onze deskundige verkoopadviseurs. Met het IN.HOUSE stofconcept kan je vrijwel alle meubelen uit de IN.HOUSE collectie combineren.

Als je je eetkamerstoelen wil afstemmen op je nieuwe bank dan kun je dat simpel doen door de stoffen naast elkaar te leggen en te kijken wat de mooiste combinatie geeft.

Om de diverse mogelijkheden te bespreken kan je altijd terecht bij onze verkoopadviseurs.

Toon Meer
Toon Minder
Specificaties
Art.nr.
10348990
Kleur getoond model
Grijs
Merk
INHOUSE
Lengte/Diepte
93 cm
Breedte
226 cm
Hoogte
77 cm
Zithoogte
45 cm
Zitdiepte
55,5 cm
Materiaal getoond model
Stof
Afmetingen
(hxbxd) 077x226x093 cm | zithoogte 45 cm, zitdiepte 55,5 cm
Dit product is
te zien in Sliedrecht