3-zitsbank Forlia

SKU
10339172
Uitgevoerd in stof chrono 158-niagara met zwarte houten plintpoot.
diverse opstellings- en bekledingsmogelijkheden
Vanaf
€ 1.079,00
  • Interieur- of slaapadvies van onze specialisten
  • CBW-erkend
  • Laagste prijs garantie
Meer informatie

Forlia; de bank met een eigentijdse uitstraling

Bank Forlia past prima in elke interieurstijl. De solide romp is voorzien van beuken regels en hoogwaardige stalen nosagvering. De zitkussens zijn uitgevoerd met kwalitatief uitstekend koudschuim. Deze combinatie van hoogwaardige materialen zorgt ervoor dat Forlia zich kan meten met de beste merken. 

  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Veel mogelijkheden

Forlia is verkrijgbaar in de vele stoffen uit de IN.HOUSE stofcollectie.

Je hebt de keuze uit een versie met een houten plint rondom de bank, of een versie met een metalen poot; je kiest gewoon wat jij het mooiste vindt passen in je nieuwe interieur. Bij de houten plint is er de mogelijkheid een keuze te maken uit diverse houten plintkleuren.

IN.HOUSE kan je, tegen een kleine meerprijs, een extra lange garantie van 5 of 7 jaar bieden. Bij deze uitgebreide garantie ben je verzekerd van 5 of 7 jaar zorgeloos wonen. Je ontvangt dan tevens voldoende impregneermiddel om de stof van de bank eenvoudig zelf te behandelen waardoor deze vlekwerend wordt. Tevens zijn vlekken zo gemakkelijk te verwijderen. En mocht er in deze periode toch een klacht naar voren komen kun je rechtstreeks contact opnemen met een servicedienst. Deze servicedienst zal de klacht (indien mogelijk) op korte termijn bij jou thuis op komen lossen. Onze deskundige verkoopadviseurs kunnen je hier meer informatie over verstrekken. Op deze website staat ook meer over deze garantie vermeld.

Toon Meer
Toon Minder
Specificaties
Art.nr.
10339172
Kleur getoond model
Blauw
Merk
INHOUSE
Lengte/Diepte
93 cm
Breedte
219 cm
Hoogte
85 cm
Zithoogte
46 cm
Zitdiepte
55 cm
Materiaal getoond model
Stof
Afmetingen
(hxbxd) 085x219x093 cm | zithoogte 46 cm, zitdiepte 55 cm
Dit product is
te zien in beide winkels