2,5-zitsbank Forlia

SKU
10339173
Uitgevoerd in stof chrono 158-niagara met zwarte houten plintpoot.
ook in andere uitvoeringen leverbaar
Vanaf
€ 1.179,00
  • Interieur- of slaapadvies van onze specialisten
  • CBW-erkend
  • Laagste prijs garantie
Meer informatie

Deze 2,5-zitsbank Forlia past prima in elke interieurstijl. Naast deze 2,5-zitsbank kan je ook kiezen voor de 3-zitsbank en Fauteuil Forlia. Bij alle modellen is de solide romp voorzien van beuken regels en hoogwaardige stalen nosagvering. De zitkussens zijn uitgevoerd met kwalitatief uitstekend koudschuim. Deze combinatie van hoogwaardige materialen zorgt ervoor dat Forlia zich kan meten met de beste merken. is leverbaar met metalen poot of een plint.

  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Veel mogelijkheden

Forlia is verkrijgbaar in de vele stoffen uit de IN.HOUSE stofcollectie. 

Je hebt de keuze uit een versie met een houten plint rondom of een versie met een metalen poot; je kiest gewoon wat jij het mooiste vindt passen in je nieuwe interieur. Uiteraard is het ook mogelijk een keuze te maken uit diverse houten plintkleuren.

Tegen een kleine meerprijs kan je een extra lange garantie van 5 of 7 jaar afsluiten. Bij deze uitgebreide garantie ben je verzekerd van 5 of 7 jaar zorgeloos wonen. Je ontvangt dan tevens voldoende impregneermiddel om de stof van de fauteuil eenvoudig zelf te behandelen waardoor deze vlekwerend wordt. Tevens zijn vlekken zo gemakkelijk te verwijderen. En mocht er in deze periode toch een klacht naar voren komen kun je rechtstreeks contact opnemen met een servicedienst. Deze servicedienst zal de klacht (indien mogelijk) op korte termijn bij jou thuis op komen lossen. Onze deskundige verkoopadviseurs kunnen je hier meer informatie over verstrekken. 

 

Toon Meer
Toon Minder
Specificaties
Art.nr.
10339173
Kleur getoond model
Blauw
Merk
INHOUSE
Lengte/Diepte
93 cm
Breedte
199 cm
Hoogte
85 cm
Zithoogte
46 cm
Zitdiepte
55 cm
Materiaal getoond model
Stof
Afmetingen
(hxbxd) 085x199x093 cm | zithoogte 46 cm, zitdiepte 55 cm
Dit product is
te zien in beide winkels